• application-1
  • application-3
  • application-2

wilujeng sumping ka perusahaan urang

Cangzhou Hengyue auto parts Co., Ltd. perenahna di Hejian, Hebei, caket ka ibukota Beijing sareng port Tianjin, angkot raoseun pisan. Mangrupikeun kumpulan riset sareng pamekaran, produksi, penjualan salaku salah sahiji kopling manufaktur profesional perusahaan, parantos mangtaun-taun pangalaman produksi rakitan kopling. Produksi taunan cakram kopling langkung ti 100.000 set. Pausahaan ngagaduhan rupa-rupa alat ngabentuk ageung sareng sedeng ngabentuk, alat-alat ngolah perlakuan panas, ogé rupa-rupa alat-alat kapang canggih sareng alat uji coba. Kualitas produk anu dipercaya, sareng gaduh maké-resisting, résistansi suhu luhur sareng umur panjang, sareng sajabana